AKTUALNO
Moj račun

Črka G

Tokrat se zadnjič oglašam kot članica DT Darilnice Klavdija, tudi moje sodelovanje se z današnjo objavo zaključuje.
Hvala Klavdija za priložnost. Veliko novega sem se naučila, preizkusila cel kup materiala, katerega drugače tudi pogledala ne bi in še najbolj pomembno ustvarila prekrasen stik z tremi čudovitimi dekleti.
Andreja, Vanja in Sandra, hvala za prijaznost, sodelovanje, izmenjavo idej in znanja in na koncu za prijateljstvo. Krasne ste, krasna ekipa smo bile. Klavdija in Laura vama pa še posebna zahvala za potrpežljivost in pomoč in seveda tudi za prijateljstvo.
Za zadnjo nalogo nam je Klavdija poslala veliko črko iz kartona, me pa smo se dogovorile, da jo bomo poskusile preoblikovati v nekaj namenjenega najstniku.
No najstnikov okrog meni ni več prav veliko, sem pa ob svojem času prenašala kar tri in verjemite včasih ni bilo ravno enostavno. Mislim, da bi takšno črko kakšna najstnica z veseljem dala na svojo polico.
Črko G(saj veste moje ime se začne na črko g) sem preoblekla v mixmedia tehniki. V pomoč mi je bila Aleksandra, mojstrica mixmedia tehnike in iskreno sem ji hvaležna za pomoč in napotke.
Za barvanje sem uporabila Lindi's sprejčke in prahce.
Eno stran črke sem reliefno preoblikovala z stencil šablono in teksturno pasto.
Z Nuvo pasto sem na okrasju ustvarila čisto malo leska.
Hvala za vse komenterje in oglede naših izdelkov.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti