AKTUALNO: 15 % popusta na poličo JESEN - koda: JESEN15. Velja do petka, 29. 9. 2023!
Moj račun

Crealies - vintage božična voščilnica - Romana

Smo že v drugi polovici meseca Novembra in tokrat vam pokažem praznični žepek.

Ker v Novembru pri Darilnici Klavdija predstavljamo znamko Crealies je seveda osnova izdelana z njihovo šablono.

Tokrat sem uporabila craft karton, da sem izrezala dve enaki stranici.
 Zalepila sem ju skupaj.

Še prej pa sem na enemu izdelala luknjo, skozi katero bom povlekla okrasni trak.

Na akvarelni papir sem preko stencil šablone nanesla v tanki plasti Crackle paint od Tim Holtza in počakala, da se posuši.  Tako kot se je sušila, so nastajale drobne razpoke. Nato sem obilno poškropila z novo rdečo barvo Distress Lamberjack plaid barvo in počakala, da se posuši. Ko je bilo popolnoma suho, sem z rjavo distress  ground expresso s prsti nanesla preko razpok, da so bile dobro vidne.  Kartonček sem strojno obšivala.
Nato je sledilo samo še okraševanje. Na sredino sem prilepila kartonček zimskega zelenja. Iz zelenega papirja sem izrezala zelenje s šablonami Sizzix  Tim Holtza. Da sem rdečim jagodam dodala 3D učinek, sem uporabila Nuvo drops  Autumn red in na še rahlo vlažne potresla Mica flake kosmiče in bleščice Candy rock.
Zelenju sem dodala še rdečo pentljo, ki sem jo pobarvala v rdečo Lamberjack plaid barvo. Za piko na i sem dodala dva majhna zvončka.
Material najdete na poličkah DARILNICE KLAVDIJA.
https://www.darilnica-klavdija.si/

Hvala za ogled in kmalu se vam spet javim!

Romana
---------------------------------------------------------
*šablona velik žepek Crealies
*Distress ink spray Lamberjack plaid
*Nuvo drops Autumn red
*zvončki Ideaology Tim Holtz
*Mica flakes
*bleščice Candy rock od Ranger
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti