AKTUALNO: Koda: 25ZATE za 25 % popust na vse izdelke. Koda velja do nedelje, 10. 12. 2023.
Moj račun

CREALIES - Goga - Prazniki pred vrati

V mesecu Novembru se bomo z Andrejo in Romano pod okriljem darilnice Klavdija poigrale z izdelki CreaLies.

Crealies ponuja cel kup kvalitetnih izrezovalnih šablon, takšnih za osnovne oblike pa tudi veliko šablon za različne škatle, pokončne voščilnice ...

Na zalogi imajo tudi nekaj štampiljk in pa lesenih osnov za okraševanje.

Ta teden sem se lotila precej klasične voščilnice za praznične dni. Hotela sem vam namreč pokazati kako krasne slimline šablone lahko dobite pri CreaLies. Sama jih imam na zalogi kar nekaj kompletkov, pa mi je med vsemi tale nazobčan skoraj najljubši.

 

Osnove za voščilnico sem odrezala z pomočjo valovitih škarji, ker tako velike šablone nimam.

Nato pa sem za okrasitev uporabila Lemon Craft papirje Cozy Christmas. Iz tega kompleta sem izrezala tudi vse okraske razen božične zvezde.

Za lepljenje izrezov sem uporabila 3D blazinice in vroč vosek.

Tinino božično zvezdo in listke sem pobarvala akvarelno z Distress Oxide bazinicama. Dodala sem še malo zlatega leska z Delicato zlato blazinico.

Material za voščilnico najdete na poličkah Darilnice Klavdija.

 

Rezalne šablone CreaLies
Potiskan papir LemonCraft
Bel Karton
Zlat bleščeč papir
Škarje
Sizzx strojček
 3D lepilne blazinice
Nuvo tekoče perle
Lepilo
Distress Oxide Blazinice
Delicata zlata blazinica
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti