AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

Craft5 Passion - poroka - Romana

 Mesec Maj je tu in narava je v polnem razcvetu. V zraku pa je čutiti tudi vonj po ljubezni, saj je Maj tudi mesec ljubezni. Zakaj točno pa ne vem.....

Pri Darilnici Klavdija ta mesec ustvarjamo s pripomočki CRAFT PASSION na temo zakramentov in poroka je eden od njih.

Izbrala sem čudovite papirje tega proizvajalca v nežno roza barvi s zlatimi detajli.

V osnovo sem najprej izrezala krogec. Obema okrasnima kartončkoma sem ravno tako izrezala krog. Da je bilo vse točno sem si pomagala tako, da sem najprej z navadnim svinčnikom izrisala krog in nato izrezala malo večjega.
Iz zlatega mirror kartona sem izrezala poročni rinki.
Iz bež kartona sem izrezala še dodatnih 5 rink in jih zalepila skupaj, da sem dobila 3 D učinek. Rinki sem prilepila na notranjo stran voščilnice tako, da je bila na sredini kroga.
Nato je sledil najlepši del - okraševanje voščilnice.
Vse rožice in listki so izrezani iz foamirana in šablonami Craft passion.
Dodala sem še par zlatih polperlic , nežno roza pentljo iz organze in napis Najlepšega para.
Ves material, ki sem ga uporabila najdete na poličkah Darilnice Klavdija.

Andreja in Goga sta tudi ustvarjali s pripomočki Craft Passion, zato vas vabim, da pokukate tudi na njuna bloga.

RADI SE IMEJTE!

Romana

----------------------------------------------------------------------

* bel papir s strukturo

*okrasni papirji Craft Passion

*šablone Craft Passion

* foamiran

*zlate steklene mini perlice

*roza trak iz organze

*napis Najlepšega para

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti