AKTUALNO
Moj račun

Colorado Craft Company - zaljubljeni miški - Goga

Zaljubljeni miški

 Valentinovo je lušten praznik, čeprav smo ga uvozili čez lužo, se je kar dobro prijel. Srčki, čokoladice in rožice se vedno dobro primejo.

Pa sem se jih lotila tudi jaz, malo prej seveda, da bom na dan zaljubljencev pripravljena.

Zaljubljen mišon in njegova draga mišonka sta iz zakladnice Colorado Craft Company. Odtisnila sem ju na akvarelni papir. Mišona trikrat, mišonko pa le enkrat in ju ročno izrezala z škarjami.

Pobarvala sem jih z Distress blazinicami in vodnim čopičem.

Na akvarelni papir za ozadje sem nato z stencil šablono opeke in rdeče obarvanim čopičem za nanašanje make upa naredila opečnat odtis. Na vse skupaj pa nato odtisnila miški.

Miški sem z Nuvo tekočim lepilom v svinčniku prilepila na odtis. Robove izrezanih odtisov sem pobarvala z črnim flomastrom, da sem zakrila nepravilnosti in robove izrezovanja.

Srčkasto bombonjero sem z 3d lepilnim trakom povišala.

Za konec sem dodala še tekoče Nuvo polperle v zlati barvi.

Skoraj bi pozabila, voščilnica je v dimenzijah mini slim line.

Velikost je  15,3 x 8,9 cm ali 6 x 3,5 inčev.

Skoraj ves material za voščilnico sem našla na poličkah Darilnice Klavdija.

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti