AKTUALNO: Koda 14PAP prinese 14 % popusta do 16. 4. 2024 na celoten nakup
Moj račun

33. izziv - CAS - Clear and simple

Danes je že prvi dan v marcu in s tem tudi nov izziv na FB Papirčkarice.
Tokratna tema je CAS -clear and simple. Moram priznati da mi je delala kar nekaj sivih las,
kajti ta tema mi ne prav nič leži.


Izdelala sem čisto preprosto voščilnico za rojstni dan.
Za osnovo sem vzela akvarelni papir A4 in ga prepognila na polovico in iz njega naredila osnovo za voščilnico velikosti 14 X14 cm.

S stencil šablono Alexandre Renke sem osenčila ozadje, uporabila sem Distress Oxide blazinice.

Iz akvarelnega papirja sem s šablono, ravno tako, Alexandre Renke izrezala fantička z zmajem in ga z blazinico osenčila v modro. Isti postopek sem ponovila pri zmaju.

Pritrdila sem ju na osnovo, med zmaja in fantiča pa sem napeljala tanko laneno vrvico.
Dodala sem že napis Veselo praznovanje. Štampiljke so iz kompleta, ki sta ga skreirali Andreja in Goga.

Da pa ne bo samo voščilnica za fantke, sem naredila še eno za deklice.

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti