AKTUALNO: V ponedeljek, 8. 3. 2021, ponovno odpiramo vrata naše trgovine na Ljubljanski cesti 72, v Domžalah!
Moj račun

Buča

Nekateri ste morda žalostni, da ni več poletja in toplih dni, a tudi jesen prinaša svoje radosti in lepote. Predvsem pa v jeseni pobiramo ogromno različnih plodov narave, od buč, grozdja, jabolk do orehov in kostanja.

Tokratna tema DT Darilnice Klavdija so BUČE.
Na to temo sem izdelala malo knjižico v katero lahko zberemo različne recepte za pripravo buč.

Iz lepenke sem izrezala 7 kartončkov v velikosti 15x11cm. Ravno tako sem iz scrapbook papirja izrezala 14 enako velikih pravokotnikov, katere sem z obojestranskim lepilnim trakom prilepila na obe strani kartončkov.
Še preden sem jih zlepila skupaj, sem jih osenčila z Distress inki, v rumeni rjavi ,zeleni in oranžni barvi, v barvah jeseni.
 Da bi vse kartončke lahko povezala skupaj z rinkicami, sem z luknjačem naredila dve luknjici.

Zamislila sem si, da bodo recepti na majhnih kartončkih, zato sem izrezala iz bele lepenke 22 kartončkov v velikosti 11 x 8cm.

 Z obojestranskim lepilnim trakom sem zalepila po dva skupaj in dodala izrezek za lažji prijem.

Hkrati pa sem na stranice knjižice naredila 11 žepkov, v katere vstavimo kartončke. Ker se mi je zdelo vse preveč pusto, sem s štanco Marthe Stewart izrezala papirno čipko, dodala ozek papirnat trak in pentljico.  Spodnji del žepka pa sem okrasila z izrezki Cottage cutz šablon.

Sprednjo stran sem okrasila s pobarvano digi štampiljko in ji dodala še pentljo iz rafije, barvne javorjeve listke in mini sončnice.

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti