AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

Bleščice v krogu

Bleščeči detajli na voščilnicah so zaželjeni. Zakaj? Bleščice dodajo poseben svečan efekt, bleščice so fensy in elegantne. Bleščeči dodatki naredijo izdelek še boj atraktiven.
V času novoletnih praznikov se jih poslužujemo bolj, v ostalem delu leta pa mogoče malo manj. Škoda, ker bleščice so top.

 

Z stencil plastično šablono in lepilno blazinico sem na karton za embosiranje Wow nanesla lepilo za embosiranje.
To pomeni, da kar izdatno namočite aplikator, (uporabila  sem kar kozmetično trikotno blazinico) z blazinico za embosiranje in z tem podrgnete odprtine na stencil šabloni.
Po njem sem potresla Wow bonding powder ki poskrbi, da se nam bleščice ne usipajo s končnega izdelka. Pogrela z vročo pištolo (podganco) in po vsem skupaj potresla Wow bleščice Kupid. Z prstom sem jih nato fizično potisnila v bonding powder.
Napis je odtisnjen z črno Versa fine blazinico in ročno izrezan ter z 3d blazinicami pritrjen na osrednji motiv.
Ves potreben material najdete spodaj.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti