AKTUALNO
Moj račun

Barvanje s Spectrum Noir Sparkle markerji

Vsestranske Spectrum Noir Sparkle markerje sem tokrat uporabila namesto blazinice in z njimi namazala Altenew Garden Treasure štampiljke, prvi odtis na akvarelni papir je bil zelo intenziven, vsak naslednji pa seveda manj. Z enim nanosom sem lahko odtisnila do 5x in je bilo še vedno dovolj barvila za blendanje z vodo.

Uporabila sem le dve barvi iz seta Winter Warmers: zeleno Holly Leaf in modro Starry Sky.
Uporaba:
- Močno pretresite marker, da se bleščice dobro porazdelijo v barvilu.
- Odstranite pokrov in rumeno tesnilo, nato privijte oba dela skupaj, da zlomite pečat.
- Nežno stisnite na označeno mesto, ravno toliko, da barvilo priteče v prozorno komoro.
- Prenehajte s stiskanjem in držite marker v pokončnem položaju s ščetinami navzdol. barvilo bo počasti priteklo na ščetine čopiča. To lahko traja par minut.
- Med uporabo občasno zaprite marker s pokrovčkom in ga blago pretresite, da se bleščiče enakomerno porazdelijo po barvilu.
- Obasno bo potrebno ponovno malce stisniti na označeno mesto, da bo na čopiču dovolj barvila.
- Čopiča ne pomakajte v vodo, saj to lahko vpliva na kvaliteto barvila.

Izdelala sem dve voščilnici, pri prvi je osnova morda, pri drugi zelena.

Z redčenjem-blendanjem se razredčijo tudi bleščice, tako so najbolj bleščeči robovi cvetnih listov.

In pogled od blizu.

V videu je prikazan celoten postopek odtiskovanja in barvanja, pa tudi ponarejen rokopis :).

https://youtu.be/gZI1aGLtQXY

 

 

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti