AKTUALNO: S kodo: UA2024 - 50 % popusta na vse ustvarjalne delavnice, do 29. 2. 2024!
Moj račun

Amy Design - Ribiška - Goga

Še eno moško voščilnico sem pripravila z šablonami Amy design. Šablona ribe in palice za ribarjenje je pri meni večkrat uporabljen pri izdelavi moške voščilnice. Ribičija je pri nas kar priljubljena aktivnost med močnejšim spolom in takšna šablona večkrat prav pride.

Motiva sem izrezala iz belega 300g kartona. Pobarvala sem ju z pomočjo Distress oxide blazinic in vodnega čopiča.

Pobarvala sem na podlogi za ustvarjanje.

Nato sem iz zelenega papirja z teksturo izdelala osnovo za voščilnico. Enostavno v merah 15x15.

Pomagala sem si z kostjo za prepogibe.

Z napravo za natančno odtiskovanje sem nato na rjav eko karton odisnila motiv košare. Uporabila sem rjavo Nuvo blazinico.

Zas dodaten ribiški učinek sem izrezala še vejo rogoza z šablono Marianne Design.

Vse motive sem nalepila z pomočjo 3d lepilnega traku in tekočim lepilom ki ga imam v aplikatorju za lepilo z res tanko konico.

Moške voščilnice so ponavadi precej enostavne zato veliko dodatnega okraska ni bilo potrebnega.

Razen nekaj Nuvo tekočih perl, ki so pri meni nepogrešljive.

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti