AKTUALNO: Lepe velikonočne praznike vam želi ekipa Darilnice Klavdija!
Moj račun

Amerikanka, DL ali 10,5x21cm

Zanimivo nalogo sva si za ta petek zastavili z Andrejo. Sestaviva voščilnico dimenzije 10,5 x 21 cm, ali enostavneje voščilnico DL imenovano tudi amerikanka.
To je drugače meni ena najljubših dimenzij za okraševanje in ne boste verjele letos so tudi nadvse moderne.
Da pa naloga ne bo preenostavna sva se odločili, da jo okrasiva z Altenew motivi.
Uporabila sem edine Altenew štampiljke, ki jih imam, magnolije.
Odtisnila sem jih z embosirno blazinico in Ranger Cotton Cany embosirnim prahom. Seveda sem za željeno vejo magnolij uporabila tehniko maskiranja.
Pobarvala sem jih z Wunk of stella markerji in modro ozadje z Distress blazinico.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti