AKTUALNO
Moj račun

Altenew - voščilnica z božično zvezdo - Romana

V mesecu Decembru pri Darilnici Klavdija predstavljamo znamko Altenew.

 Podjetje Altenew, ustanovljeno aprila 2014, stremi k ustvarjanju elegantnih, naravnih in vsestranskih oblik izdelkov za izdelavo papirja. Ime Altenew je navdihnila želja ustanoviteljev po interpretaciji klasičnih navdihov v sodobni obliki. Alt v nemščini pomeni staro, zato Alt e New predstavlja sopostavitev klasičnega in sodobnega dizajna. Altenew trdno verjame v delitev sreče in udobja z našimi najdražjimi skozi kreativno izražanje umetnosti.

Tokrat sem izdelala voščilnico v DL obliki.

Najprej sem vzela malo manjši kartonček od osnove in ga pobarvala v mehko zeleno barvo . Nato sem ga embossirala s srajčko Altenew. Da je embossirani del prišel bolj do izraza, sem čez nanesla še malo zlatega voska.

S šablonami v obliki kart sem izrezala dve različni velikosti in ju pobarvala v enaki zeleni barvi. Na večjega sem preko stencil šablone nanesla prozorno teksturno pasto, ki pri sušenju razpoka. Na manjšega sem odtisnila napis iz kolekcije Poinsntia.

Nato sem se lotila izdelave božične zvezde. Najprej sem s zlato barvo odtisnila ogrodje božične zvezde, nato sem odtisovala še ostale plasti, da sem dobila celoto.

Na sredino sem nalepila zlate polperle za 3D učinek. Še preden sem zvezdo prilepila, sem jo ob robovih malce narezala in jo upognila, da ni prav ploščata. Iz zeleno pobarvanega akvarelnega papirja, sem izrezala zelenje in ga zalepila pod zvezdo. Da deluje bolj glamurozno, sem z Glossy accent malce namazala zvezdo in zelenje in posula z bleščicami.

Material, ki sem ga uporabila, najdete na poličkah DARILNICE KLAVDIJA.
Lepo se imejte!
Romana
--------------------------------------------------------
*akvarelni papir
*altenew mini  barvne blazinice
*štampiljka in šablona Božična zvezda
*šablona  vstopnice
*stencil šablona zelenje in storžki
* zlata Altenew blazinica
*embossirna srajčka DL Classic pinecones
*zlat vosek
*strukturna razpokajoča pasta
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti