AKTUALNO
Moj račun

Altenew - Sledi svojim sanjam

Začetek leta je kot nalašč za postavljanje ciljev oziroma, da ugotovimo kaj je tisto o čemer sanjamo. Lahko to že prav dobro vemo, a ne naredimo ničesar, da bi jih uresničili ali jim sledili. Zato sem danes pripravila voščilnico, ki nas spomni ravno na to, da moramo slediti svojim sanjam.

Pa si kar poglejmo, kako sem jo izdelala. Tudi danes bomo uporabili Happy Dreams set štampiljk od Altenew. Včasih malo pademo v neko kolo in uporabimo set štampiljk vedno na en in isti način, pa vendar nam ponujajo toliko možnosti uporabe.

Tokrat sem za osnovo ozadja uporabila smooshing tehniko. To je povsem enostavna in zabavna tehnika. Direktno na neko podlago nanesete barvo iz blazinice, najbolje se obnesejo barve na vodni osnovi. Jaz sem vzela list folije in nanj nanesla zeleno-modro, vijolično in roza barvo, ki sem jih nato poškropila za vodo, da so reagirale z njo in se začele rahlo prelivati. Nato sem vzela papir iz katerega bomo naredila celotno ozadje in ga položila na te barve. Barve se tako prenesejo na papir, ki je lahko čisto navaden malo debelejši papir ali akvarelni. Če se kje barva ni prijela papirja samo ponovimo postopek na tistem delu papirja.

Ko smo zadovoljni z barvastim ozadjem ga z grelno pištolo zelo dobro posušimo, da je popolnoma suho, saj se bomo sedaj lotili embosiranja. Najprej na papir nanesemo antistatični parah, da se embossing prah ne bo prijel na mestih kjer nočemo. Najprej bomo odtisnili napis, štampiljko namažemo z Versa Mark blazinico, odtisnemo napis, posujemo mesto kjer smo odtisnili z embossing prahom, odvečnega nato stresemo stran in prah, ki se je prilepil na papir stopimo z grelno napravo.

Sedaj pa so na vrsti še peresa. Postopek je enak. Torej štampiljko namažemo z Versa Mark blazinico, jo odtisnemo in čez posujemo embossing prah, odvečnega odsujemo stran in tisto kar je ostalo na papirju stopimo z grelno napravo. Ker bi radi dosegli videz vzorčnega papirja to ponavljamo, dokler ne prekrijemo celotne površine z perjem. Za bolj zanimiv videz pa odtisnemo tudi tako, da niso vsa peresa cela oziroma gledajo čez rob papirja in tudi kakšne mini delčke. Da ne delamo vsako pero posebej, si lahko recimo dva naštempljate in posujete z prahom in nadaljujete, ko jih imate nekaj takole narejenih, jih nato stopite z grelno napravo in nato nadaljujete. Tako boste prihranili malo časa.

Ko naredimo ozadje pa se lotimo osnove za voščilnico. Tudi tokrat sem se odločila, da bom rob naredila z folijo, saj da to tisto pikico na i voščilnici. Na vse štiri robove voščilnice sem nanesla močan obojestranski lepilni trak in nato prenesla folijo na lepilo. Tudi tokrat sem uporabila Gopress Foil v modri barvi. Na osnovo sem nato nalepila papir s peresi in napisom, ki sem ga nalepila postrani. Tokrat čisto z namenom, saj tudi to da bolj zanimiv videz voščilnici. Nato pa sem nalepila še nekaj srebrnih kristalčkov in voščilnica je končana.

Če vam je voščilnica všeč, lahko pustite spodaj kakšen komentar.

Hvala za obisk in se vidimo spet naslednji teden!

Roteja

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti