AKTUALNO
Moj račun

Altenew - Moška valentinova voščilnica

Živjo,

Tokrat je počasi res čas že za kakšno valentinovo voščilnico. Jaz sem se lotila kar moške, ki jo pravzaprav lahko uporabite tudi ob kakšnih drugih dnevih ne le za valentinovo.

Najprej sem vzela bel papir v velikosti osnove in ga z embosirno mapo suho embosirala. Nato sem na akvarelni papir odtisnila ročke iz sete Best Dad od Altenew, ki sem jih tudi akvarelno pobarvala z njihovimi akvarelnimi barvicami. Tokrat sem vzela črno Jet Black in rdečo Heart Beat, ker v setu ni sive, sem za sive vzela čisto pikico črne in jo redila z vodo. Nato sem ročke še izrezala.

Vzela sem ostanek papirja s sivimi črtami in ga postavila ob ravnilo ter ga pretrgala na polovico, želela sem dobiti rob, ki ni raven. Nato sem postavila vse na osnovo, da sem videla kako bi voščilnica bila videti na koncu. Napis sem vzela ker iz istega seta ter ga toplotno embosirala s črnim prahom na debelejši paus papir. Nato sem prilepila naprej paus papir, nato na eno stran papir s črtami in nanj še ročke. In prva voščilnica je bila končala.

Ker sem vmes enkrat pozabila vklopiti kamero za video, sem nato naredila še eno voščilnico, ki je malenkost drugačna in ravno tako primerna za valentinovo ali kaj drugega.

Hvala vam za ogled in se vidimo naslednji teden,

Roteja

https://youtu.be/r7041W7IjPk

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti