AKTUALNO
Moj račun

Altenew - Barvanje z akvarelnimi barvicami

Živjo,

za danes  sem sicer imela čisto druge plane, a sem bila tako navdušena na novimi Altenew barvicami in tole štampiljko Statement Frowerf, da sem vse skupaj zapeljala v drugo smer.

Tokrat bomo ozadje naredili v akvarelni tehniki s pomočjo stencil šablonice. Torej vzamemo akvarelni papir in ga dobro namočimo z vodo nato pa nanj nanesemo akvarelne barve, jaz sem vzela odtenka Hunter green in Just green od Altenew-ja. Ko sem čez vse nanesla barvo sem gor položila stencil šablono, jaz sem uporabila tule Leaf Drops. Nato pa sem gor položila en čisto navaden papir in vse skupaj malo obtežila, lahko uporabite knjigo ali kaj drugega in pustite, da se posuši. Jaz sem pustila in sem vmes lotila barvanja, torej sem pustila približno 30 minut.

Vzela sem drug akvarelni papir in naj odtisnila štampiljko te čudovite rože, papir sem nato posula z embossing prahom. Jaz sem uporabila Polysparkle, lahko pa uporabite prozornega, ali pa celo črnega. To nam bo zelo pomagalo pri barvanju, tako se barva ne bo razlivala čez rob. Prah sem stopila z grelno napravo in se lotila barvanja.

Nisem ekspert v akvarelnem barvanju, a mislim, da mi je z temi barvicami tole šlo kar dobro. Najprej sem vsak list cveta navlažila le z vodo, nato pa sem od sredine cveta začela nanašati barvo proti robovom. Kjer je več linij, sem tudi malo več barve nanesla in jo lepo zabrisala. Za cvetove sem uporabila odtenka Ruby Red in Rubellite, ki sta pravzaprav rdeča odtenka a ker sem jih bolj razredčila z vodo so zato zelo nežne barve. Na enak način sem se lotila barvanja listov, najprej sem nanesla vodo čez celoten list in ga nato pobarvala s svetlo zeleno v odtenku Grass Field, področja kamor padajo sence pa sem senčila z odtenkom Shadow Creek. Sredino cveta sem pobarvala v rumenem odtenku. Nato pa sem rože še izrezala iz papirja.

Naše ozadje se je v tem času že kar dobro posušilo, malo pa sem ga še dodatno posušila z grelno napravo. Za malo bolj zanimiv videz sem dodala malo zelenih in roza pikic z Nuvo Mica Mist in tudi to sem še malo posušila. Ozadje sem nato obrezala na ustrezno velikost in prilepila na osnovo za voščilnico. Ter nanjo prilepila še rožo. Napis pa sem odtisnila na paus papir in ga izrezala v obliki zastavice.  In voščilnica je bila končana.

Ker pa se barvanju zadnje dni sem mogla upreti, sem naredila kar malo več voščilnic. So vam všeč?

Hvala za ogled in se vidimo zopet naslednji teden,

 

Roteja

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti