AKTUALNO: Odprti smo vsak dan, od ponedeljka do petka, med 9.00 in 18.00. Lepo vabljeni!
Moj račun

Altenew - Baloni

Živjo,

Tokrat pa sem pripravila eno otroško voščilnico za ob rojstvu fantka, za katero sem uporabila Altenew štampiljke Baby balon.

Najprej sem izrezala papir z rezalno šablono za slimline voščilnice, nato pa sem na izrez naredila ozadje z oblački. Ker nimam stancil šablone z oblaki, sem si pomagala kar iz enim izrezom oblaka. Oblake sem senčila z čopičem v dveh različnih modrih odtenkih in dobila lepe puhaste oblačke.

Nato pa sem lotila izdelave balonov, najprej sem zunanjo linijo embosirala s srebrnim prahom, potem pa sem zapolnila notranjost balona. Set štampiljk vsebuje tudi štampiljke za notranjost balona in košaro, kar sem balon obarvala izmenjaje v kombinaciji zelenih in modrih tonov.

Nato pa sem odtisnila še banner iz seta na katerega sem odtisnila slovenski napis, ki je bil raven, banner pa je rahlo polkrožen. Znašla sem se tako da sem odtisnila banner, nato pa ga prilepila na zunanjo stran vrat naprave za odtiskovanje, v notranjosti pa sem potem lepo nastavila štampiljko.

Na koncu sem le še izrezala balone in banner z napisom in najprej na osnovo za voščilnico prilepila ozadje z oblački na njih pa balone, ki sem jih prilepila z penico, da je vse skupaj dobilo malce več dimenzije. In voščilnica je končana.

Upam, da vam je všeč! Hvala za ogled in se kmalu zopet vidimo,

Roteja

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti