AKTUALNO: Klavdija praznuje, praznuj ves juniji tudi ti z njo :) Koda: KLAVDIJA15 ti prinese 15 % popust na celotni nakup! Dopust od 24. do 28. 6. 2024, paketki se ta teden ne bodo odpošiljali!
Moj račun

#84. izziv Poletje - Goga

Poletje prihaja in zato sva se z Andrejo za izziv v FB skupini Papirčkarce odločili, da mu nameniva prav posebno pozornost.

POLETJE

sva preprosto poimenovali izziv in želiva si, da nama pokažete karkoli na poletno temo, lahko kvačkaš, šivaš, rišeš.......

Jaz seveda papirčkam. Izdelala sem slastno poletno voščilnico z češnjevo pito.

 Češnjeve si letos najbrž ne bomo privoščili, ker češenj pri nas na drevesih ni niti za vzorec.
Za pito sem uporabila krasno šablono, izreze pa pobarvala z Distress oxide blazinicami in aplikatorji za senčenje.

Češnjeve cvetove sem izdelala z pomočjo cvetov jagod in kolekcije Najlepšega para.

Za osnovo sem posegla po čudovitih papirjih Graphic45. 

Večino materiala za izdelavo sem našla na policah

 Šablone Spellbinders

Papir Graphic45

Distress oxide blazinice

Aplikatorji za senčenje

Šablona čipke Sizzix

Nuvo tekoče perle

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti