AKTUALNO
Moj račun

#80. izziv FB Papirčkarice - Belo na belo, 3D - Romana

V mesecu Februarju imamo na Fb Papirčkaricah že 80. zaporedni izziv.

Tokratna tema je belo na belo in voščilnica oz. izdelek mora biti 3D.

Moram priznati, da mi origami ne gre prav od rok. Ma nekako mi je uspelo.

Najprej sem iz belega kartona izrezala pravokotnik, ki sem ga upognila na tretjine. Stranski tretjini sem upognila še na polovico in križ kraž.

S kostjo sem zapognile vse zavihke, da sem dobila končno obliko.

Nato sem se lotila izdelovanja prednje strani. Na malo manjši pravokotnik sem preko stencila nanesla Rangerjevo belo teksturno pasto Opaque matt. Po še vlažni pasti sem posula bele bleščice.

Iz belega kartona sem izrezala snežinke. Veliko snežinko sem izrezala trikrat in enkrat iz kartona z bleščicami. Vse skupaj sem zalepila, da je nastala trdna plast. Manjšo snežinko sem izrezala štirikrat, vse plasti zalepila skupaj in čez vrhnjo stran potapkala z embossing blazinico in čez posula bel Embossing enamel prah. Ko ga segrejemo s toplotno pištolo in se raztopi, dobi učinek emajla.

Za vse stranice prepogibanega kartona sem izrezala še malo manjše kartončke in jih suho embossirala z embossing srajčko.

Na osnovo sem jih zalepila kar s tekočim lepilom.

Na sredino sem z vročim lepilom zalepila snežinki in čez napis Srečno novo leto Najlepšega para.

Dodala sem še nekaj malih kristalčkov.

Material, ki sem ga uporabila, najdete na poličkah Darilnice Klavdija.

https://www.darilnica-klavdija.si/ .

Vabim vas k sodelovanju in obenem še, da pokukate k Andreji in Gogi , ki sta vam pripravili krasne inspiracije za izziv.

Lepo se imejte!

Romana

---------------------------------------------------------

*bel karton

*Ranger teksturna pasta Opaque matt

*Stampersanonymous stencil šablona

*Nellie snellen embossing srajčka

*papir z bleščicami

*Sizzix šablona snežink

*drobni kristalčki

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti