AKTUALNO
Moj račun

#78. izziv FB Papirčkarice - rdeča barva - Goga

Praznični December prinese na naše ustvarjalne mize praznične barve. Z Romano in Andrejo smo se zato odločile, da bomo za izziv Papirčkarc ustvarjale v praznično rdeči barvi.

Rdeča barva je poleg zelene in zlate najbolj pogosta barva za okrasitev v Decembru.

Po dolgem času sem za osnovo uporabila stencil šablono skodelice. Izrezana je iz belega papirja in okrašena z LemonCraft papirji v rdečih tonih.

Za okrasitev sem uporabila šablone zelenja in Božične zvezde Craft Passion in pa čisto novo girlando z okraski prav tako Craft Passion.

V skodelico sem nalepila dve vrečki dobrega zimskega čaja in odtisnila še verz.

 Material za voščilnico najdete na poličkah Darilnice Klavdija.

 

 LemonCraftt papirji

Bel karton

Rdeč in zelen papir z teksturo

Šablone Craft Passion

Lepilna pištola

Lepilo

Distress Oxide blazinica

Aplikator za distress

Nuvo tekoče perle

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti