AKTUALNO: S kodo: UA2024 - 50 % popusta na vse ustvarjalne delavnice, do 29. 2. 2024!
Moj račun

#76. Izziv FB papirčkarice - luna - Romana

S septembrom se je dokončno poslovilo poletje in k nam je prišla jesen. Meni najljubši letni čas.

Pri FB Papirčkaricah pa imamo že nov izziv. Tokratna tema je karkoli jesenskega ali na temo noč čarovnic.

Že ko je izšla Nova jesenska kolekcija Tim Holtza, mi je v oči padla šablona prestrašene lune. Seveda sem jo mogla imeti.

Ozadje sem pobarvala z Distress oxide blazinicami in poškropila z Mica distress sprayi. V spodnji levi kot sem z wattermark blazinico odtisnila pajkovo mrežo in posula z belim emboss prahom. Luno sem sestavila iz različnih odtenkov ostanka papirja. Z Sizzikovo šablono abecede sem izrezala še črke. Te črke so mi zelo všeč, ker so velike in ozke.

Ves material, ki sem ga uporabila, najdete na poličkah DARILNICE KLAVDIJA.
  Vabim vas, da pokukate še k Andreji  in Gogi, ki sta vam pripravili čudoviti inspiraciji.
Lepo se imejte!
Romana
----------------------------------------------------
* osnova za voščilnice iu eko kartona
*akvarelni papir
*distress oxide blazinice
*obojestranski lepilni trak
*Šalona Abeceda
*šablona Lune
*Wow bel embossing prah
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti