AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

#75. izziv FB Papirčkarice – otroško - Romana

Pa smo že v Septembru.  Šola se je začela, vročina je popustila in na FB Papirčkaricah imamo nov izziv. Tokratna tema je otroška voščilnica.

Izdelala sem voščilnico v DL izvedbi v nevtralnih barvah.

 Voščilnica je narejena iz ostankov papirja, tako da sem mogla kar usklajevati vzorce med seboj.

S šivalnim strojem sem obšivala vse robove.

Dodala sem še podolgovat trak iz papirja.

V desni zgornji kot sem dodala zastavice in na levo stran krog, na katerega sem zalepila miško, ki prižiga svečko na tortici.

Na voščilnico sem zalepila še par gumbkov.

Ves materila, ki sem ga uporabila najdete na poličkah DARILNICE KLAVDIJA.

https://www.darilnica-klavdija.si/

Vabim vas k ANDREJI in GOGI, ki sta ustvarili krasni voščilnici za inspiracijo.

Vabljeni k sodelovanju.

Fotografije vaših stvaritev lepite v album FB Papirčkarice.  Pa ne pozabite pripeti linka do dveh pripomočkov iz DARILNICE KLAVDIJA.

Lepo se imejte!

Romana

-----------------------------------------------------------

*osnova DL za voščilnico

* gumbki

* cottage cutz šablona

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti