AKTUALNO
Moj račun

#75. izziv FB Papirčkarice – otroško - Goga

BALETNI COPATKI

  Mesec je naokrog in pri PAPIRČKARCAH smo spet pripravile nov izziv. Ta mesec smo si zaželele, da izdelate voščilnico za majhnega dečka ali deklico. Ker zadnje čase izdelujem pretežno fantovske voščilnice sem izkoristila priložnost in naredila še eno za deklico. Eno za baletko, ker si majhne deklice želijo postati princeske ali pa baletke. Za izdelavo voščilnice uporabite vsaj dva izdelka iz Darilnici Klavdija.

 Za malo balerino sem na ovir obesila baletne copatke, okvir pa seveda bogato okrasila s papirnatimi in rožami iz foamirane pene.

Bogato sem okrasila voščilnico za deklico. Takšne male punčke imajo rade lepe in bleščeče dodatke.

Pokukajte k Andreji in Romani in k Anki R., ki se nam je pridružila pri ustvarjanju .

Material za izdelavo najdete v  Darilnici Klavdija.

Osnova DL  

Papir LemonCraft Elegance
Foamirana pena Heardfeld 

Distress oxide:
Archival ink blazinica
Tekoče perle Nuvo:
Čipka iz Blaga
Lepilna pištola 

3D lepilni trak

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti