AKTUALNO: S kodo: UA2024 - 50 % popusta na vse ustvarjalne delavnice, do 29. 2. 2024!
Moj račun

#72. izziv FB Papirčkarice - škatlica - Goga

 Origami škatlica

Mesec je naokrog in pri PAPIRČKARCAH smo pripravile nov izziv. Ta mesec smo si zaželele, da nam pokažete škatlice. Kakršnekoli škatlice, ki jih izdelate iz pripomočkov kupljenih v Darilnici Klavdija.

Jaz pa sem se lotila čisto preproste origami škatlice. Origami je umetnost zgibanja papirja, ampak tale škatlica je pa res čisto za začetnike.

Za škatlico sem uporabila dva lista papirja velikost 30 x 30. Spodaj vam bom pripela še navodilo za zgibanje. Spodnji del sem izdelala iz sivega papirja z teksturo za zgornji pokrov škatle pa sem uporabila fantastičen Lemoncraft papir z vrticami Sincerity.

Pokrov sem nato okrasila z izrezi, katere sem izrezala iz istega LemonCraft-ovega papirja. Srček sem podložila še z belim srcem. Belo vrtnico sem izdelala sama iz akvarelnega papirja ostale pa so kupljene.

Navodila

Pokukajte k Andreji in Romani in k Branki K., ki se nam je pridružila pri ustvarjanju .

Material za izdelavo najdete v  Darilnici Klavdija.

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti