AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

70. izziv FB Papirčkarice - Velika noč - Goga

Velikonočni zajček

Pomlad je počasi prišla v naše kraje in z pomladjo priskakljajo tudi zajčki in piščančki. Barvamo jajca in pečemo potice.

Sama se Velikonočnih voščilnic ne lotevam v velikem številu, kakšno izdelam za domače. Eno pa za mojega vnuka, ki bo kmalu imel družbo.

Prav zanj sem izdelala tega navihanega zajčka z pirhi.

V FB skupini Papirčkarce imamo namreč nov mesečni izziv in poimenovale smo ga Velika noč.

Zajčka sem odtisnila z črno blazinico na akvarelni papir. Izrezala sem ga ročno z škarjami in pobarvala z akvarelnimi barvicami in vodnim čopičem.

Potem pa sem se lotila še ozadja. Oblake sem pobarvala z Distress modro blazinico in stencil šablono MD oblakov.

Za osnovo sem uporabila rumen papir z teksturo.

Pokukajte še k Andreji in Romani in Andreji L. ter  k Barbari B,. ki sta ta mesec naši gostji v izzivu.

Material za izdelavo najdete v  Darilnici Klavdija.

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti