AKTUALNO
Moj račun

68. izziv FB Papirčkarice - vintage - Romana

Prvi mesec je za nami in že je tu Februar, z njim pa tudi nov izziv pri FB papirčkaricah.

Tema izziva je Vintage.

Izdelala sem voščilnico, ki se ji reče easel. Easel voščilnice, so preprosta različica standardnih prepogibov voščilnice, za katere je značilno, da lahko samostojno stojijo, ne da bi se zaprle.

Za osnovo sem vzela craft kvadratno osnovo, v velikosti 15 x 15cm. Eno stranico sem še dodatno prepognila na pol.

Na tako prepognjeno osnovo sem nalepila več plasti vzorčastega papirja.

Na sprednji prepognjen del sem nalepila še dodatni kvadrat, ki sem ga poravnala s kvadratom na zadnji strani, ki je namenjen za posvetilo. Na sprednjega pa bom prilepila sliko.

Iz pole s slikicami sem izrezala motiv in ga postarala z vintage foto blazinico.

Iz belega papirja sem odrezala malo večji kvadrat od slike, da bom poustvarila fotografijo z belim robom. Rob je nacefran , da deluje še bolj vintage.

Osenčila sem ga z Distress Vintage foto in Old paper blazinicami.

Slikico sem prilepila na sredino in začela z dodatnim staranjem fotografije.

Sliko sem potapkala z Versa mark blazinico in posula z Ranger Clear emboss prahom. Postopek sem ponovila trikrat, da je nastala lepa in gladka glazura. Ko se je vse dobro posušilo in ohladilo, sem fotografijo večkrat zvila na vse strani, da je glazura popokala. Preko teh razpok sem dodatno nanesla Vintage foto barvo.

Ko sem zalepila še fotografijo, mi je ostala še okrasitev.

Izbrala sem preproste rožice v ujemajočih barvah.

Da voščilnica lahko stoji pokonci, sem na zadnjo osnovo ,na sredino zgornjega roba , zalepila še napis v okrogli izvedbi. Pod njega namreč zataknem rob sprednjega kvadrata.

Ves material, ki sem ga uporabila najdete na poličkah DARILNICE KLAVDIJA.

Vabim vas, da pokukate še k Andreji in Gogi, ki sta vam tudi pripravili inspracijske ideje.

Lepo se imejte!

Romana

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti