AKTUALNO: Klavdija praznuje, praznuj ves juniji tudi ti z njo :) Koda: KLAVDIJA15 ti prinese 15 % popust na celotni nakup! Dopust od 24. do 28. 6. 2024, paketki se ta teden ne bodo odpošiljali!
Moj račun

62. izziv FB Papirčkarice - Tresočka - Goga

Osvežilna sadna tresočka

 Tresočke niso na top listi izdelave v moji ustvarjalnici. Ne vem zakaj, pač mi niso najljubše, čeprav priznam, da znajo biti prav atraktivne. No v Avgustu se jih bom večkrat lotila. Če me spremljate boste to tudi videle.

Prvo sem ustvarila  tresočko z sadjem, za izziv Papirčkarce. Tinine šablone, kozarca in sadežev so mi bile glavno vodilo, ves ostali material pa iz Darilnice Klavdija.

Na belo osnovo sem najprej nalepila papirje LemonCraft izrezane z Tininimi kvadrati z šivi.

Iz različnih barvnih papirjev z teksturo sem izrezala sadje in liste. Kozarec za vlaganje pa iz  eko kartona in plošče iz pene. Med izrez iz eko kartona in plošče iz pene sem nato nalepila folijo za tresočke, da sem dobila okence. Sadežke iz polimerne gline sem natresla v vdolbino, ki je nastala, ko sem zalepila vse elemente za kozarec, na koncu pa sem le še zalepila modro dno, ki sem ga polepšala z embosirno srajčko z pikami.

Tako sestavljen kozarec sem nato nalepila na osnovo in ga le še okrasila z izrezanim sadjem in rožami.

Tudi tokrat sem okrasila notranjost voščilnice.

Skoraj ves potreben material sem dobila v Darilnici Klavdija.

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti