AKTUALNO
Moj račun

62. izziv FB Papirčkarice – Tresočka - Romana

Pozdravljeni!

Zakorakali smo že krepko v poletje in napočil je zadnji mesec počitnic.

Na FB PAPIRČKARICAH pa imamo nov izziv. Izdelati je treba tresočko.

Sama sem se odločila, da izdelam malce drugačno obliko. Navdih sem dobila na FB, pri eni ustvarjalki, imena se ne spomnim več. Mi je pa bil način izdelave tako všeč, da mi je slika ostala v spominu.

Najprej sem iz blokov papirja pobrala zadnje platnice iz kartona. in jih izrezala s pomočjo šablon tako, da sem del stranice pustila neizrezan.

Ravno tako sem izrezala vse okrasne kartončke.

Za prednjo stranico sem izrezala srček z manjšim srčkom na sredini.

Za vmesni del sem izrezala enako obliko še iz kapa plošče.

Nato sem se lotila sestavljanja prve stranice - tresočke.

Iz acetatne folije sem izrezala malo manjši srček in ga prilepila čez okence z obojestranskim lepilnim trakom. Čez pa sem zalepila še okrasni kartonček, na katerega sem v sredino vstavila še manjši srček in ga z vrvicami povezala z osnovo.

Nato sem se lotila okraševanja.  Ostali dve platnici sem obšivala s šivalnim strojem. Ob strani pa sem z luknjačem naredila dve luknjici za rinčice.

Na srednjo stran sem odtisnila verz z mislijo Toneta Pavčka. Zadnjo platnico pa sem pustila prazno, da lahko tisti, ki voščilnico podari, lahko napiše še posvetilo.

Na prednjo stran sem še prilepila napis Ujemi sanje. In ker nisem hotela na prvo stran dodajti še kakšnih okraskov, sem rajši na rinčice dodala obesek, sestavljen iz traku, cofka in dvema kovinskima obeskoma.

Skoraj ves material, ki sem ga uporabila, sem nabrala v DARILNICI KLAVDIJA. 

Vabim vas, da pogledate še k ANDREJI in GOGI na njun blog in odkrijete, kaj sta vam pripravili za inspiracijo.

Uživajte v poletju!

Romana

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti