AKTUALNO: Odprti smo vsak dan, od ponedeljka do petka, med 9.00 in 18.00. Lepo vabljeni!
Moj račun

61. izziv FB Papirčkarice – akvarelno barvanje - Andreja

Izziv meseca se glasi: IZDELAJTE VOŠČILNICO V AKVARELNI TEHNIKI

Direktno na osnovo za voščilnico iz akvarelnega papirja sem odtisnila motiv Proud Of You Colorado Craft in  ga pobarvala z Distress blazinicami.

Zaradi teksture akvarelnega papirja se včasih ne naredi natančen odtis, zato rada posežem po pripomočku za odtise. Ker sta na pripomočku štampiljka in papir vedno na istem mestu, lahko postopek odtiskovanja ponovimo, da dosežemo res lep odtis.  

 

Pri uporabi malih rezalnih šablon je Sizzix malček odličen. 

V videu je prikazano barvanje.

https://youtu.be/XfjoWfX3WxE

Štampiljka Proud Of You Colorado Craft, Osnova za voščilnico iz akvarelniega  papirja, barvna blazinica Archival Jet Black Distress blazinice, Srčki so iz seta Najlepši Par - Kozarec tresočka – rezalne šablone

Vabim vas k Gogi in Romani, ki sta prav tako pripravili inspiracijske izdelke za ta mesec..

Fotografije izdelkov lepite v album v FB skupini PAPIRČKARICE. Če želite sodelovati v izboru za nagrado prilepite tudi 2 povezavi do izdelkov iz trgovine Darilnica Klvdija, ki ste jih uporabili.

Ves material najdete v

This image has an empty alt attribute; its file name is logo-darilnica-klavdija-1.png
https://www.darilnica-klavdija.si/
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti