AKTUALNO: Ustvarjajte z nami!
Moj račun

60. izziv FB Papirčkarice – samo rezalne šablone - Goga

V mesecu Maju smo imeli doma dve slavljenki. Za obe vem, da so jima všeč pregrešno dragi čevlji Louboutin, vem pa tudi, da si jih ne bi privoščili. Zato sem jima jih izdelala jaz iz papirja.
Iz nežno rožnatega bleščečega papirja sem izrezala čeveljca, dodala sem zlati petki in rdeča podplata.
Čevlje sem nalepila na Papir Craft Passion Cosy Gold.  Podložila sem ga z rdečim papirjem z teksturo in še z zlatim bleščečim papirjem iz katerega sem izrezala čudovit čipkast kvadrat tudi Craft Passion.
Iz bele foamirane pene sem nato izdelala cvetove, izrezane so z šablonami rožic.

Skoraj ves material za voščilnico sem našla na poličkah

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti