AKTUALNO: Koda 14PAP prinese 14 % popusta do 16. 4. 2024 na celoten nakup
Moj račun

59. izziv FB Papirčkarice – glasba – moška voščilnica

V mesecu maju imamo pri FB papirčkaricah nov izziv in sicer na temo - GLASBA.

Moram reči, da imam glasbo zelo rada. Pri meni v moji ustvarjalni sobi vedno kaj igra.

Tokrat sem se odločila, da izdelam na to temo moško voščilnico.

Uporabila sem krasen set papirjev proizvajalca LASERLOWE LOVE- VINTAGE GENTLEMAN.
Na kvadratno osnovo 15 x 15 cm, sem z obojestranskim lepilnim trakom prilepila malo manjši, od osnove, kartonček, ki sem ga ob robovih nacefrala in osenčila z Vintage foto distress blazinico.
Na še malo manjši okrasni papir sem preko stencil šablon nanesla malo rjave barve in potapkala z emboss blazinico in potresla emboss prahec- Vintage foto.
Na spodnji del sem ovila rjavo vrvico.  Tako pripravljen kartonček sem s penastim lepilnim trakom prilepila na osnovo.
Za osrednji del sem iz tega seta izbrala slikico starinskega gramofona, ki sem jo osenčila in nacefrala ob robovih. Preko stencil šablon sem še dodala malo pack.
Na osnovo sem ga prilepila malo postrani.
V zgornji desni kot sem dodala napis, ki sem ga posenčila z Vintage foto Distress barvo in dodala malo zlatega emboss prahca.
V spodnji levi vogal  sem dodala majhno pentljico in violinski ključ.
Ves material, ki sem ga uporabila, najdete na poličkah DARILNICE KLAVDIJA.
Pokukajte še k ANDREJI  in GOGI  da vidite kaj sta vam pripravili za inspiracijo na temo Glasbe.
Lepo vabljene tudi k sodelovanju na FB PAPIRČKARICAH.
Lepo se imejte!
Romana
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti