AKTUALNO
Moj račun

57. izziv FB Papirčkarice – velika noč

Čeprav bo Velika noč šele v Aprilu, pa smo se v Fb izzivu Papirčkarce lotile velikonočnega ustvarjanja. Ja na praznike se je je treba do časa pripraviti. V zadnjih dneh se peče potica in barvajo jajčka. Voščilnice in dekoracijo moramo zato pripraviti prej.

Velikonočnih voščilnic prti meni ne vidite dosti, Eno pa zagotovo naredim. Za našega Blaža, zanj se pa babi potrudi.

Ozadje sem izrezala iz akvarelnega papirja in na njega z pomočjo stencil šablone Marianne Design in Distress oxide balzinic ustvarila oblake in travo. Aja pa še sonček je posijal čez oblake,

Zajčka MFT sem tudi pobarvala z distres blazinico in z pomočjo čopiča z vodnim rezervoarjem. Klavdija mi je priskrbela novega od Sakure in povem vam fantastičen je.

    Zajčka in jajčka sem nalepila na osnovo, dodala še napis Najlepšega para. DL osnovo za voščilnico sem obrezala z pomočjo Crealies šablone Slimline C. Ja končno smo dobile še nekaj slimline pripomočkov. Letos so pravi hit pri ustvarjanju.

Čeprav bo Blaž v jesen že šolar pa še vedno obožuje čokoladna jajčka. Zato sem se lotila okrasitve še škatlice z čokoladnimi jajčki. Zajčku se je pridružil še piščanček.

Trak za okrasitev sem kopirala kar po originalu iz škatlice. Iz belega kartona sem izrezala pas. okrasila sem ga z rumenim in modrim papirjem z teksturo in dodala moder trak iz organze.

 Pokukajte še k Romani in Andreji kaj sta lepega pripravili za izziv.Fotografije izdelkov lepite v album v FB skupini PAPIRČKARICE.

Če želite sodelovati v izboru za nagrado prilepite tudi 2 povezavi do izdelkov iz trgovine Darilnica Klavdija, ki ste jih uporabili.

Material za voščilnice najdete

 

Pa še bonbonček iz darilnice Klavdija:
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti