AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

54. izziv na FB papirčkaricah - snežinke

Pa je napočil zadnji mesec v tem letu in k nam je prišla zima. Na FB Papirčkaricah smo ta mesec pripravile izziv na temo - karkoli s snežinkami.

Za ta namen sem se tokrat odločila, da poskusim ustvarjati z alkoholnimi inki.

 

Za osnovo sem si izrezala kartonček iz Jupo papirja. Jupo papir je sintetičen papir, ki je vodoodporen in je primeren za razne tehnike, med drugim tudi ustvarjanje z alkoholnimi inki.  Odločila sem se za modre odtenke.

 

Najprej sem z 96% etilnim alkoholom posprejala papir. Nato sem dodajala alkoholne inke. Da so se lepše razlili in s tem nastali različni odtenki, sem si pomagala z grelno pištolo. Vmes sem po potrebi dodatno sprejala z alkoholom in dodajala inke, dokler nisem bila zadovoljna.

 

Papir sem z grelno pištolo posušila ravno toliko, da je bil na dotik še vedno malo lepljiv. Nato sem potresla z Nuvo golden flake.  Vse skupaj sem čez noč pustila, da se je v celoti posušilo. Nato sem z mehkim čopičem nežno odstranila ostanke, ki se niso zalepili.

 

 

S šablono sem izrezala dve plasti snežinke in ju obdelala z emboss tehniko. Ravno tako sem na paus papir odtisnila napis in ga poudarila z emboss Nuvo prahca.

Obe snežinki sem na sredini spojila z razcepkom.

 

Ves material ki sem ga uporabila najdete v Darilnici Klavdija.

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti