AKTUALNO: Lepe velikonočne praznike vam želi ekipa Darilnice Klavdija!
Moj račun

54. izziv FB Papirčkarice – Goga - karkoli s snežinkami

Kar ne morem verjeti, da je že December. Letošnje leto ni bilo ravno prijazno z nami. Prav zato ali pa tudi zato, si ne bomo pustili vzeti prazničnega veselja. Čeprav bo okrnjen v krogu najbližjih, praznično veselje bo pa pika! K prazničnem vzdušju pa veliko pripomorejo snežinke, za prave vam ne morem zagotoviti, da jih dobimo, vendar si jih ustvarjalke znamo narediti tudi same.

Jaz sem jih oblikovala v praznični venček, tak starinski z oguljeno pozlato.

Snežinke so res hvaležna praznična tema, pašejo na čisto vse izdelke. Jaz jih imam še vedno najraje iz papirja, poleg pravih seveda. Moje so izrezane iz eko kartona, pozlačene so z pomočjo transfer gela in zlatih lističev.  Površno sem gel in pozlato kar z prsti nanesla na snežinke in robove papirja.
Za ozadje sem uporabila list iz seta LemonCraft papirjev. Paščke eko kartona sem izrezala z CreaLies šablonami. Umeten sneg, True snow sem nanesla z čopičem.
Napis tokrat domač, v sodelovanju z Klavdijo in njeno Darilnico.
Res vam želimo čudovite praznike.

 Pokukajte še k Romani in Andreji kaj sta lepega pripravili za izziv.

Fotografije izdelkov lepite v album v FB skupini PAPIRČKARICE.
Če želite sodelovati v izboru za nagrado prilepite tudi 2 povezavi do izdelkov iz trgovine Darilnica Klvdija, ki ste jih uporabili.

Materijal za voščilnice najdete


https://www.darilnica-klavdija.si/

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti