AKTUALNO: Odprti smo vsak dan, od ponedeljka do petka, med 9.00 in 18.00. Lepo vabljeni!
Moj račun

53. izziv FB Papirčkarice - živali - Romana

November je tu in z njim smo zakorakali že globoko v jesen, Tokratni izziv je ŽIVALI.

Na voščilnico, ki jo boste izdelali, umestite najmanj eno živalco.

Jaz sem se tokrat odločila izdelati  otroško voščilnico, na kateri so vsi glavni igralci živali.

Tokrat sem se odločila za izdelavo slim voščilnice. Vsi , ki mi sledite, veste, da sem največkrat izdelovala voščilnice v velikosti 14,5 x 14,5 cm. Trenutno pa sem popolnoma navdušena nad temi dolgimi in ozkimi voščilnicami.

Iz belega A4 kartona sem najprej izrezala osnovo voščilnice  v velikosti 22,5 x 9,5 cm.

S pomočjo šablone sem pravokotne slim šablone, sem izrezala še pravokotnik, na katerem sem s pomočjo mehke krtačke in Distress Oxide tumbled glass in seveda s stencil šablono od MFT naredila nebo.

Na foto papir sem z My favorite things (MFT) extreme black hibridno blazinico, odtisnila štampiljko MFT iz seta SY Sky High. Pobarvala sem jo s Copic markerji.

Nato sem odtis izrezala s pripadajočo šablono.

Da sem vse skupaj naredila bolj zanimivo, sem se odločila da naredim izvlecno voščilnico. Ko povlečem za trak, se letalo premakne po voščilnici in za njim se prikaže napis Vse najboljše. Meni še vedno najljubši odtis,  je iz seta napisi od Darilnice Klavdija.  V spodnji desni kot pa sem uporabila del odtisa štampiljke MOJ SONČEK  iz Seta TI, ravno tako Darilnica Klavdija.

Ves material, ki sem ga uporabila najdete v super trgovini, kjer ustrežejo vsaki vaši želji, DARILNICA KLAVDIJA.

Zelo lepo vabljene k sodelovanju na 53. Izziv na FB PAPIRČKARICAH .

Pokukajte še k ANDREJI  in GOGI.

Oglejte si njuni čudoviti inspiraciji za ta izziv.

Adijo in ostanite zdravi!

Romana

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti