AKTUALNO: Ustvarjajte z nami!
Moj račun

51. izziv - moška voščilnica - Goga

RIBIŠKA

Moške voščilnice so zame poleg prazničnih najljubše ustvarjanje. Mogoče prav zato, ker si pri moških voščilnicah omejen na osnovni, glavni motiv brez dodatnih okraskov. Pa vendar se tudi pri teh meje ustvarjanja pomikajo.

Moške voščilnice so za marsikatero ustvarjalko trd oreh.

Ribičija je hudo resna reč in krapa( tako so mi rekli, da se reče tej ribici), sem pobarvala z akvarelnimi barvicami in mu dodala malo blišča z pomočjo perfect perls prahcev.

Osnova je domače izdelave, uporabila sem cel kup različnih šablon a prednost ima ribica in trnek iz kolekcije Amy design.
Večino materjala za izdelavo voščilnice sem našla v Darilnici Klavdija
perfect perl prah
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti