AKTUALNO: V ponedeljek, 8. 3. 2021, ponovno odpiramo vrata naše trgovine na Ljubljanski cesti 72, v Domžalah!
Moj račun

50. izziv - školjke - Goga

Mesec je naokrog in v FB skupini Papričkarce smo za vas pripravile novo mesečno nalogo. V mesecu Avgustu se bomo poigrale z školjkami. Ker je poletje in čas dopustov si želimo, da na izdelku uporabite preve školjke.
Odločila sem se, da končno uporabim kovinsko uro, ki že dolgo čaka na novo preobleko.
Ura je kovinska zato je bilo potrebno kar nekaj plasti Belega Gessa in barve , da je dobila željen morski pridih.
Rastavljeno sem najprej pobelila nato pa pobarvala z pomočjo prahcev in sprejčkov Lindiy's.
Številčnica ure je izrezana iz dizajnerskega papirja Cio Bella - The sound of summer.
Na pobarvano ogrodje sem nato z pomočjo vročega voska nalepila mrežo, školjke zvezdo, mah in pesek. Pesek sem za perlast učinek premazala z Opal magtic akrilno barvo.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti