AKTUALNO: V ponedeljek, 8. 3. 2021, ponovno odpiramo vrata naše trgovine na Ljubljanski cesti 72, v Domžalah!
Moj račun

50. izziv - školjke - Romana

Nov mesec in nov izziv v FB Papirčkaricah.
Tokratna tema so školjke. Lahko izdelaš karkoli in zraven vključiš prave školjke.
Sama sem se odločila izdelati Layout v spomin na lepe počitnice.
Na osnovo iz kartona sem z obojestranskim lepilnim trakom nalepila okrasni papir. Da vse skupaj ne bi izpadlo monotono, sem v spodnjem desnem kotu papir malo natrgala v trikotni izrez in podložila valovit karton.
Z vintage foto distress blazinico sem osenčila robove. Na sam papir sem preko stencil šablone dodala še malo reliefa v obliki opek.
Počakala sem da se posuši. Med čakanjem sem si pripravila mrežo. Ker je bila popolnoma bela, sem si jo rahlo obarvala z Vintage foto.
Da se je hitreje sušilo, sem si pomagala z grelno pištolo.
Nato sem vse skupaj sestavila in eno za drugim prilepila.
Nastal je lep Layout, ki bo krasil steno.
Ves material, ki sem ga uporabila, najdete v super trgovini DARILNICA KLAVDIJA.
 Lahko pa pokukate še k ANDREJI in GOGI
in vidite kaj sta vam pripravili za inspiracijo.
Lepo vabljene k sodelovanju.
Adijo!
Romana
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti