AKTUALNO: Ustvarjajte z nami!
Moj račun

49. izziv - monokromatsko - Goga

Voščilnica v sivih odtenkih

    Mesec je naokrog in v FB skupini Papričkarce smo za vas pripravile novo mesečno nalogo. V mesecu Juliju se bomo poigrale z eno barvo. Naslov izziva je namreč monokromatsko. Torej le ena barva  za dodatek lahko uporabite le malo bele.
Izberite si barvo po želji, z dekleti v ustvarjalni ekipi pa smo si nalogo še malo začinile. Andreja nam je namreč določila barve, ki za naše ustvarjanje niso ravno najbolj pogoste.
Meni je bila namenjena siva barva
Njlažje mi je bilo z takšno barvo izdelati moško voščilnico.
Že precej nazaj sem pri Klavdiji kupila šablono formule 1 in je tokrat prišla prav.
Uporabila sem tudi tri različne sive blazinice. Z njimi in stencil šablono Tim Holz odisa gum sem izdelala ozadje za formulo.
Za piko na i sem dodala še nekaj Nuvo tekočih polperl in Tinin napis Mnogo lepih želja.
Ves materjal za izdelavo voščilnice sem našla v Darilnici Klavdija
Pokukajte še k Andreji , Romani in Jasmini. Tudi one so ustvarjale le z eno barvo.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti