AKTUALNO
Moj račun

48. izziv - skica - Jasmina

Mesec je že naokoli in v Papirčkaricah imamo nov izziv. V tem mesecu ustvarjamo voščilnice po skici.

Tokratne naloge sem se lotila z velikim veseljem, saj je po skici vedno zabavno ustvarjati. Če pa združiš veselje s prekrasnimi papirji, pa je uspeh še toliko bolj zagotovljen.
Odločila sem se, da uporabim prečudovite Lemoncraft papirje iz njihove nove kolekcije Blush. Iz foamiran pene pa sem izdelala še dve vrtnici, kakršne so na teh papirjih. In moram priznati, da sem nad rezultatom zelo zelo navdušena.

Ves material je iz Darilnice Klavdija.
- papirji Lemoncraft iz kolekcije Blush
- lepenka
- polperlice
- svilen trak
Lepo vas vabim še na obisk k AndrejiGogi ter Romani, ki so prav tako pripravile inspiracijske izdelke. Pa lepo vabljeni tudi k sodelovanju!
Lepo se imejte, Jasmina.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti