AKTUALNO: Hvala za vaš obisk :) Naročilo lahko tudi osebno prevzamete v naši poslovalnici na Ljubljnski cesti 72 v Domžalah!
Moj račun

48.izziv - skica - Goga

Za rojstni dan sem podarila izdelano voščilnico po skici, ki nam jo je za izziv na FB strani papirčkarce pripravila Romana.
Papirji LemonCraft so osnova in osnovni element na voščilnici. Po skici sem prilagodila izrezane dele vzorčastega papirja iz serije Next to me.
Dodala sem še pas čipke in napus Najlepšega para.
Skica po kateri želimo, da v mesecu Juniju izdelate svoje voščilnice.
Pridružite se nam v novem mesečnem izzivu pri Papirčkarcah.
 Iz Darilnice sem uporabila:
Papir LemonCraft: https://bit.ly/2LtINi6
Lepilni ATG obojestranski trak: bit.ly/2UR7zeO.
Osnova za voščilnice: https://bit.ly/2R002cQ
Make it Art blazinice: https://bit.ly/2D97XO3
Čipka: https://www.darilnica-klavdija.si/dekorativni-material
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti