AKTUALNO"Zmanjšaj stik ob dostavi - NE izberi plačila po povzetju!"
Moj račun

46. izziv - LemonCraft - fotografija - Goga

V marcu se bomo posvetile papirjem in izdelkom Lemoncraft. Poznate znamko LemonCraft?? Fantastični papirji in dodatki za izdelavo najbolj noro lepih voščilnic.
Da pa naloga ne bo prelahka smo se odločile, da vam v navdih podamo skico, po kateri želimo, da boste ustvarjale.
Mislim, da naloga ne bo pretežka.
Cvet kamelije sem izrezala iz LemoCraft papirja Fresh Summer. Ozadje z listki pa je iz seta My sweet Provance.
Šablona limone in napis Najlepši par, Štampiljko limonine rezine sem si z pomočjo izrezovalne šablone izdelala sama.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti