AKTUALNO: V ponedeljek, 8. 3. 2021, ponovno odpiramo vrata naše trgovine na Ljubljanski cesti 72, v Domžalah!
Moj račun

43. izziv - Rojstvo

Mesec je naokrog in v FB skupini Papirčkarce je na vrsti nov mesečni izziv. Poimenovale smo ga
ROJSTVO
Izdelajte karkoli na temo rojstva (voščilnico, darilce...
Pri Klavdiji sem našla prelepe papirčke Zulana - Cute baby boy in malo sem se poigrala z njimi.
Odločila sem se, da za spremembo ne izdelam voščilnice. Že pred leti sem naredila nekaj bodyjev v katerega lahko pospraviš nogavičke in so prav simpatično darilce za novorojenca

V setu je poleg vzorčastih papirjev tudi pola z sličicami za izrezovanje. Izrezala sem body in dudo ter ju na izdelkih uporabila kakor osrednji motiv.

3D zvezdo sem izrezala iz vzorčastega papirja in ga okrasila z listki in papirnatimi rožicami.
Z zvezdo se prijavljam tudi na izziv v Veseli hiški.
Pridružite se nam v novem mesečnem izzivu pri Papirčkarcah.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti