AKTUALNO: Ustvarjajte z nami!
Moj račun

42. izziv - Bleščice: Angelska krila

Kar nekaj časa sem razmišljala koko naj se lotim Angelskih kril. Šablona je Sizzix-ova in mi je resnično zelo všeč.
Izrezala sem jih iz odpadnega kartona. Spodnji del sem obarvala z distress blazinico vintage photo in bakreno Delicata blazinico. zgornji del kril pa sem najprej pobarvala z White Gesom, ko se je posušil sem ga premazala z lepilom Mod Podge in po njem posula Nuvo bele bleščice.
Na sredino, kjer se krili stikata sem nalepila sisalova vlakna in nanje pentljo. Na pentljo pa sem dodala še polovico stiroporaste kroglice z bleščicami. Kar z olfa nožem sem jo prerezala.
Voščilnico z bleščicami sem izdelala za izziv v FBskupini PAPIRČKARCE, ki deluje pod okriljem
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti