AKTUALNO: Koda 14PAP prinese 14 % popusta do 16. 4. 2024 na celoten nakup
Moj račun

40. izziv - Tag, označevalec

Zadnji dan v mesecu  na FB strani Papirčkarce objavimo nov izziv. Tokrat smo se z puncami v ustvarjalni ekipi dogovorile, da bomo izdelale TAG - označevalec. Saj veste tisti listek, katerega dodamo k darilcu, nanj pa napišemo posvetilo, ali pa samo komu je darilo namenjeno.

V svetu papirja in papirni kreacij pa je takšen označevalec postal prava mala umetnina. Postal je nadomestek za voščilnico.

Z zadnjega obiska v Darilnici Klavdji sem napreč prinesla prekrasen set vzorčastih papirjev in takoj sem se ga morala lotiti. Tako je nastal tale praznični označevalec.

Božične zvezde, zvezdico in bombažni kosem sem izrezala ročno, Bombažki so letos očitno novost v papirnem svetu, sem jih zasledila tudi drugje.

Ker pa je TAG  tako bogato okrašen sem ga v bistvu izdelala kakor voščilnico in vanj odtisnila še praznično voščilo.
Pokukajte k PAPIRČKARCAM in če vam čas dopušča, se nam pridružite pri ustvarjanju.

 

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti