AKTUALNO
Moj račun

Ranger - ledene rože - Goga

LEDENE ROŽE

  V mesecu februarju  se bomo z Andrejo in Romano pod okriljem darilnice Klavdija poigrale z izdelki Ranger.

O Rangerju smo se že v lanskem letu obširno razpisale z pomočjo Mane. Veliko njihovih izdelkov namreč uporabljamo in brez dvoma imate prav vse na svojih ustvarjalnih mizah kaj iz njihove ponudbe. Če ne drugega so to Distress blazinice.

Izbrala sem prozorno barvo za razpokan videz Crackle paint in Perfect pearls prah.

 Za atraktiven izgled ledenega cvetja sem zmešala Crackle barvo in perfect pearls prah.
Na stekleni plošči sem zmešala prozorno barvo za razpoke in Perfect pearls prah. Količina je bila poljubna (od oka). Z lopatko sem nato mešanico nanesla na že prej pobarvan papir preko stencil šablone.
Z Distress oxide blazinico in čopičem za make up sem ustvarila še obarvan kartonček za pod vzorčast papir. Enostaven način kako ujeti pravo barvo za ozadje.
Čisto na koncu sem dodala še tri steklene perle. Prilepila sem jih z lepilom Nuvo v svinčniku

Za ozadje sem uporabila 3 Oxide blazinice:  Salvage patina, Crackle egg, Hickory smoke

Čisto na koncu sem dodala še napis Najlepšega  Para. Srebrni rob sem ustvarila z mojo novo pridobitvijo, Letterpress vročo ploščo.

O tem pa mogoče naslednjič.

Večino materiala za voščilnico najdete na poličkah Darilnice Klavdija.

Ranger testurna crackle pasta

Ranger perfect pearls prah

Ranger distress oxide blazinice

Plastična stencil šablona

Nuvo lepilo v svinčniku

Žlička za prah

slikarska lopatica

steklene perle

aplikator z lepljivo konico

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti