AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

# 76. izziv FB papirčkarice - Strašilo - Goga

 Jesen je hitro zamenjala vroče poletje in času primerna naj bo tudi voščilnica za Oktobrski izziv pri Papirčarcah.

Poigrala sem se z toplimi jesenskimi barvami in čisto malo tudi z čarovniško temo.

Se moram prav pohvaliti z mojo zadnjo pridobitvijo štampiljkami Tima Holza The Scarecrow. Krasno ptičje strašilo na koruznem polju.

Priznam, da je malo drugačnega ustvarjanja prav popestrilo moje dneve.

Strašilo sem odtisnila dvakrat. Najprej na osnovo pobarvano z Distress oxide blazinicami in enkrat na bel akvarelni papir. Pobarvano je tudi z Distress oxide blazinicami in vodnim čopičem.

Ročno sem nato strašilo izrezala iz papirja, robove pobarvala z črnim flomastrom in ga nato z 3D blazinicami prilepila na osnovo iz akvarelnega papirja.

Pokukajte še k Andreji in Romani, ki sta se tudi ustvarjali za izziv na Papirčkarcah.

Distress Oxide blazinice
Rjav eko karton
Bel akvarelni papir
Siva Hero Arts Contour blazinica
Črna Archival blazinica
Naprava za natančno odtiskovanje štampiljk 

Skoraj ves material za izdelavo najdete v  Darilnici Klavdija.

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti