AKTUALNO: Ustvarjajte z nami!
Moj račun
Marabu Creativ

Marker, porcelan in steklo, jabolčno zelen

Šifra artikla: 012331158

1 - 2 mm

4,56 €

Z nakupom pridobiš 5 točk zvestobe. 5 točk = 0,17 €.

Dekoracije, narisane z obstojnimi flomastri za porcelan Marabu Porcelain Painter, so po termičnem utrjevanju obstojne tudi pri pomivanju z vodo in detergenti.
Visoko sijajni, obstojni flomastri za porcelan so primerni za pisanje, risanje in barvanje na porcelanu, keramiki, steklu, kovinah, plastiki ...
Skratka, na vseh trdnih, gladkih in neporoznih površinah.
Markerji so polnjeni z zelo viskozno, močno pigmentirano barvo izdelano na vodni osnovi, ki je brez vonja in je odporna proti obledenju.
Delo z njimi je hitro in enostavno, rezultati pa so čudoviti.

Po končanem risanju pustite izdelek 4 ure, da se sledi markerja posušijo. Nato izdelek postavite v hladno kuhinjsko pečico, nastavite temperaturo 160°C in pečico vključite. Po 30 minutah pečico izključite in počakajte, da se popolnoma ohladi. Zdaj izdelek lahko vzamete iz pečice. Dekoracije, narisane z obstojnimi flomastri Marabu Porcelain Painter in utrjene po opisanem postopku, so odporne proti vodi in detergentom.
Dekorirane predmete lahko pomivate celo v pomivalnem stroju pri temperaturi največ 50°C.

Odlične rezultate lahko dosežete, če obstojne flomastre Marabu Porcelain Painter uporabite v kombinaciji z obstojnimi barvami za porcelan Marabu Porcelain in konturami za steklo in porcelan Marabu Relief Paste.
Flomastri niso primerni za dekoriranje predmetov izdelanih iz Arcopala/Pyrexa.

Mnenja strank

Napiši mnenje

Napišite svoj komentar

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena
  1. Bodite prvi in ocenite ta artikel

PLAČILO PO POVZETJU - POŠTA SLOVENIJE

Pri plačilu po povzetju vam zaračunamo pavšalno poštnino 4,99 €, v času akcij, pa je le ta lahko tudi 0 € (brezplačna). Naš partner Pošta Slovenije vam pri prevzemu ne zaračuna stroška vračila gotovine.

PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL - POŠTA SLOVENIJE

Priporočamo vam, da se odločite za plačilo po predračunu oz. s sistemom PayPal s kreditno kartico, saj vas tako pride poštnina samo 4,99 €.

Za več informacij nas pokličite na 041 804 043 ali nam pišite na narocila@darilnica-klavdija.si.

PLAČILO PO POVZETJU - GLS

Pri plačilu po povzetju vam zaračunamo pavšalno poštnino 2,99 €, v času akcij, pa je le ta lahko tudi 0 € (brezplačna). Naš partner GLS vam pri prevzemu ne zaračuna stroška vračila gotovine.

Preusmeritev paketa na Petrolov BS
V primeru preusmeritve paketa na Petrolov bencinski servis, znaša dodatek za prevzem paketa 0,30 €, dodatek za plačilo odkupa 0,85 €. Znesek za storitev si obračuna Petrol, poravna pa se na bencinskem servisu ob prevzemu paketa.

PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL - GLS

Priporočamo vam, da se odločite za plačilo po predračunu oz. s sistemom PayPal s kreditno kartico, saj vas tako pride poštnina samo 2,99 €.

Za več informacij nas pokličite na 041 804 043 ali nam pišite na narocila@darilnica-klavdija.si.

Preusmeritev paketa na Petrolov BS
V primeru preusmeritve paketa na Petrolov bencinski servis, znaša dodatek za prevzem paketa 0,30 €. Znesek za storitev si obračuna Petrol, poravna pa se na bencinskem servisu ob prevzemu paketa.

PLAČILO PAYPAL
V primeru, da želite opravit plačilo preko sistema PayPal s kreditno kartico, izberite način plačila PayPal in sistem vas bo sam vodil skozi postopek plačila. V primeru, da imate pri plačilu težave, nas pokličite na 041 804 043, pa vam bomo z veseljem pomagali.

BREZPLAČNA POŠTNINA
V primeru, da ste v košarico nabrali za 45 € ali več artiklov, poštnino krijemo mi. V primeru, da poštnino krije podjetje Storitve Klavdija, d.o.o., si pridružujemo pravico, da izberemo najcenejšega ponudnika poštnih storitev.

Barva zelena

Naložite svoje slike tega produkta

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti