AKTUALNO
Moj račun

Voščilnica z dodatnim pravokotnikom na sprednji strani

Šifra artikla: video 21-22-23
21-22-23
8,00 €

Z nakupom pridobiš 8 točk zvestobe. 8 točk = 0,27 €.

  1. V videu je prikazana izdelava voščilnice C6 velikosti z zamaknjenim osnovnim prepogibom in z dodanim elementom na sprednji strani. Voščilnica je primerna za pošiljanje po pošti in se jo zlahka predela na poljubno tematiko.
  2. Material in pripomočki: 
  • *UK Cratf 300 ali 250g bel papir
  • *Lemon Craft Baby boom potiskan papir
  • *rezalnik papirja, meter, svinčnik
  • *Tekoče lepilo - Tacky glue, obojestranski lepilni trak,

Izdelava osnove: potrebujemo pravokotnik 30cm x 14,7cm; na katerem naredimo utor za prepogibe po krajši stranici z leve proti desni na 10,2cm, na 21 cm in nato odrežemo na dolžino 25cm. Iz odrezanega dela naredimo mini osnovo s klasičnim enim prepogibom. Na voščilnici je to pravokotnik 6,5cm x 13cm prepognjen na pol.

Dekorativni papir si narežemo glede na to, kako širok rob osnove želimo videti.

Osnova:  30cm x 14,7cm; naredimo utor za prepogibe po krajši stranici z leve proti desni na 10,2cm, na 21 cm in nato odrežemo na dolžino 25cm. Iz odrezanega dela naredimo mini osnovo s klasičnim enim prepogibom. Na voščilnici je to  pravokotnik 6,5cm x 13cm prepognjen na pol. 

Dekorativni papir si narežemo glede na to, kako širok rob osnove želimo videti. 

Ustvarjalna akademija Od začetnice do umetnice

Mnenja strank

Napiši mnenje

Napišite svoj komentar

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena
  1. Bodite prvi in ocenite ta artikel
Oblikovalec Andreja Majhen

Naložite svoje slike tega produkta

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti