AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

Večkrat upognjena voščilnica

Šifra artikla: video 22-23-12
22-23-12
8,00 €

Z nakupom pridobiš 8 točk zvestobe. 8 točk = 0,27 €.

  1. V videu je prikazana izdelava mehanizma za večkrat upognjeno voščilnico. Mehanizem lahko poljubno prilagajamo katerikoli velikosti osnove in jo poljubno dekoriramo. Voščilnica se zloži plosko in je primerna za pošiljanje po pošti. 
  2. Material in pripomočki
  • *Potiskan papir za osnovo in dekorativni izrezi, LemonCraft Delicious
  • *Ravnilo, svinčnik, olfa nož, delovna plošča za rezanje
  • *Rezalnik papirja 
  • *Plošča in kost za prepogibe
  • *Lepilo, obojestanski lepilni trak in tekoče lepilo

Ustvarjalna akademija Ustvarjam 22-23

Mnenja strank

Napiši mnenje

Napišite svoj komentar

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena
  1. Bodite prvi in ocenite ta artikel
Oblikovalec Andreja Majhen

Naložite svoje slike tega produkta

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti