Ideja DT Sandra - Tag

Proizvajalec: DT Ustvarjalna ekipa
Šifra izdelka: ideja31
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 0,00€
Brez DDV: 0,00€

Količina:

 

Sandra je na svojem blogu zapisala tole:
Uporabila sem stancil šablono Tim Holtza. Omenjeno šablono sem tokrat uporabila malo drugače, saj sem nanjo nanesla akrilno barvo. Na ta način sem dobila čudovit 3D vzorec. Da sem postopek malo pospešila sem barvo sušila s podgano.

Ko se je barva posušila sem ponovno položila stancil šablono na dobljeni vzorec s tem da sem tokrat po spodnjem delu nanesla VersaMark blazinico in na to sem posula z Wow zlatim embossing prahom. Ta prah je izjemno droben in ravno zaradi tega izjemno prekriven.

Ko sem vse skupaj vroče embosirala sem dodala Distress Oxide blazinico po sredini, kjer se dve barvi stikata. Seveda sem morala s to barvo iti še preko zlate, kajti kombinacija modro zlate mi je letos še posebej pri srcu. Ker pa nisem dobila željenega kontrasta sem dodala še malo črne blazinice. Lahko sicer uporabite kakršno koli, vendar mora biti vodoodporna.

Nato sem pobarvan vzorec papirja izrezala v obliki Tag-a s pomočjo -sizzix Bigz.
Na sredino kjer se stikata dve barvi sem s pomočjo dvostranskega lepilnega traka zalepila tole čudovito čipko in na njo dodala papirnate rožice skupaj s pestiči, ki celoten Tag popestrijo.

Izrezala sem besedo friend iz kosa papirja pobarvanega z isto akrilno barvo in zalepila na spodnji del. Samo besedo sem olepšala z bleščicami v lepilu za malo bleščečega učinka.

Na paus papir sem odtisnila z VersaMark blazinico napis in ga posula z Wow zaltim prahom za embosiranje. Rezultat je čudovit. Seveda pa sem na koncu dodala še par kapljic Enamel Accents v Classic Cherry barvi, ki se povsem ujema s prej uporabljeno akrilno barvo. Dodate lahko še obroček za lažjo pričvrstitev na darilo.

Blog: http://felicitascraftworld.blogspot.si

Oznake: ideja, idea, tag
Priporočen ogled (57)
Kategorije